2-lineage

Road Warrior Lineage

Mr. Ingmar Johansson som er elev af Mr. Richard “Huk” Planas og har brugt hans instruktørs kælenavn “Road Warrior” for at vise ham respekt i kenpo verden, og man kan sige ordret “Road Warrior” er blevet et symbol for de kenpo folk rundt omkring i verden der træner under Mr. Johansson`s guidelines.

Mr. Johansson hensigt med at bruge navnet er at signalerer at det er I ”Huk`s” fortolknings ånd/fodspor han giver informationerne vider, som han selv har lært i årenes løb.

Mr. Johansson rejser allerede rundt til mange forskellige lande for at undervise i Kenpo og vil også være at finde i Danmark et par gange om året.

Vigtigt at bemærke er, at vi alle er en del af Mr. Planas organisation Parker / Planas Lineage.

Parker / Planas Lineage

Er navnet på den gruppe af mennesker, som har valget at følge Master Richard “HUK” Planas, 10 Degree Black Belt i Ed Parkers Kenpo Karate.

I 1994 startede Mr. Planas officelt sin egen internationale uddannelse gruppe/linje under navnet Parker / Planas Lineage. “HUK” er kendt som “instruktør` s instruktør, og underviser i “the hows and whys” kort sagt hvorfor og hvordan kenpo systemet hænger sammen med baggrund i de regler og principper der findes for bevægelse.

Mr. Planas, var i slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne sammen med grundlæggeren af systemet SGM Ed Parker og Tom Kelley med til at sætte systemet sammen og forme det til det vi kender i dag.

I dag findes der Parker / Planas Lineage grupperinger i det meste af verden.