Ændrede træningstider for Junior holdet

Efter vi fik udvidede træningstider fra August 2022 (to dage om ugen) har vi som eksperiment kørt med fuldt junior hold begge dage. Det har indtil nu fungeret godt, og vi har fået en stor del af holdet testet til næste bælte inden jul.

Nu er vi til gengæld nået et punkt hvor holdet er blevet så stort, med så stor spredning i pensum, at det går ud over kvaliteten og fokus på den enkelte elev. Det stiller også meget stort krav til fremmøde af samtlige instruktører for at holde niveauet i undervisningen.

På baggrund af dette har vi besluttet at dele junior holdet op i et Nybegynder/Hvid/Gul hold, samt et Øvet (Orange++) hold. De to hold vil træne på forskellige dage (øvet mandag og nybegynder torsdag), med samme tider som i dag. Dette vil resultere i færre træninger for den enkelte, men med mere fokus og kvalitet (mindre uro).

I kan se oversigt over træningsdage her: Juniorholdet – Kenpo Studio CPH / en del af kenpo.dk

Vi håber på jeres forståelse for nødvendigheden i denne ændring, og at I vil få glæde af en mere fokuseret undervisning tilpasset det niveau/bælte I er på.